jij bepaalt mee

De route naar jouw droomwoning

Van Wijnen heeft binnen het Fijn Wonen-concept een methode ontwikkeld waar jij als koper jouw unieke woning samenstelt tegen de kosten van een projectmatig gebouwde woning. Jouw vinger in de pap; hoe mooi is dat? Deze methode van ontwikkelen heet Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO). De woningen van Appelhoek worden gebouwd volgens dat principe. Jij koppelt jouw woonwensen aan onze kennis en kunde van ontwikkelen en bouwen. Dat biedt jou meer ruimte om jouw droomwensen te verwezenlijken.

Meer keuzevrijheid

Zo is er voor jou meer keuzevrijheid met betrekking tot het exterieur van de woning en meer aandacht voor de betaalbaarheid; een mooie woonkans voor een- of tweepersoonshuishoudens en gezinnen met kinderen. Bovendien bestaat een deel van het aanbod uit levensloopbestendige woningen, geschikt voor meerdere doelgroepen met een traplift naar de eerste verdieping, waar twee slaapkamers, een berging en badkamer gelegen zijn.  

Het beste van twee werelden

Kortom, Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap biedt jou het beste van twee werelden: jij bent als opdrachtgever meer betrokken bij het samenstellen van je nieuwe woning. Wij regelen de rest. Dat bespaart je tijd, inspanning en geld. De reis naar jouw droomwoning ziet er als volgt uit: