zelf bouwen in appelhoek

In Appelhoek heb je de mogelijkheid om je eigen woning te bouwen. Het bouwen van een eigen woning biedt je de vrijheid die je zoekt. Ruimte om van je nieuwe woning, écht jouw nieuwe woning te maken. Het plan biedt vier zelfbouwkavels.

Schrijf je hier in!Download brochure

Heb je interesse in het kopen van een kavel, vul dan het inschrijfformulier in. In het inschrijfformulier vragen we naar de volgorde van jouw voorkeur voor een specifiek kavelnummer. Daarnaast upload je een financiële check die je hebt laten opstellen door een erkend financieel adviseur. Dit laat jou meteen zien of het kopen van de bouwkavel en het bouwen van een woning financieel haalbaar gaat zijn.

de voordelen van

Een nieuwbouwwoning

Wie een nieuwbouwwoning ontwerpt en bouwt, profiteert van veel voordelen. En niet alleen financieel. Een nieuwbouwwoning biedt je daar bovenop nog een aantal extra voordelen. We hebben ze voor je op een rij gezet.

nauwelijks onderhoud
Het mooie van een nieuwbouwwoning is dat je je als eigenaar voorlopig niet druk hoeft te maken over onderhoud. Omdat alles nog nieuw is, heb je de eerste jaren geen of nauwelijks onderhoud. Dit scheelt geld, inspanning en tijd.

financiën
Een eigen woning ontwerpen en bouwen, betekent ook zelf de keuze hebben voor de adviseurs. Dat maakt dat jij bepaalt hoe het er ook financieel uit komt te zien. Daarnaast leveren wij de grond bouwrijp, waardoor je minder kosten hebt voorbereidend op de bouw.

eigen ontwerp
Jij staat aan het roer om jouw woonwensen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het exterieur, de keuze voor materiaal en kleur, de indeling van de woning en afwerking.

energiezuinig
Nieuwbouw is vaak voorzien van energielabel A. Je spiksplinternieuwe huis is goed geïsoleerd en daarmee energiezuinig. Dat scheelt elke maand weer onnodige stookkosten. En het geeft een hoop wooncomfort.