braeburn hoek

Hoekwoning

 

braeburn xl

Hoek- en tussenwoning

1
1

braeburn hoek

Hoekwoning

Bouwnummer: 03 t/m 07, 11 t/m 15 en 20 t/m 23

In Appelhoek worden in totaal 6 hoekwoningen gerealiseerd. Perfect voor starters en/of (jonge) gezinnen. Breaburn heeft 2 of 3 ruime slaapkamers en een open zolderverdieping.

Alle Braeburn woningen hebben een lichte woonkamer met een grote glazen pui en een deur naar de tuin. Vanuit de open keuken kijk je uit op de rustige laan, waar kinderen vrij kunnen spelen. De eerste verdieping heeft standaard twee of drie slaapkamers en een badkamer. In de badkamer vind je standaard een douche en wastafel. De badkamer kent overigens verschillende afwerkingsniveaus om uit te kiezen. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een tweede toilet of bad.

Ook heeft de woning een ruime zolder. Perfect voor de opslag van je spullen, een thuiswerkplek of leuker nog; een speelkamer voor de kinderen. Die keuze is aan jou.

Parkeren kan op eigen terrein of vlak voor de deur. Alle Braeburn-woningen hebben een vrijstaande berging in de achtertuin en een achterom. Ideaal voor het droog parkeren van je fiets of het opbergen van je tuingereedschap.

De eengezinswoning heeft een lichte woonkamer met een grote glazen pui en een deur naar de tuin. Vanuit de open keuken kijk je uit op de rustige laan. De eerste verdieping heeft standaard drie slaapkamers en een badkamer. In de badkamer vind je een douche, wastafel en een tweede toilet. De badkamer kent overigens verschillende afwerkingsniveaus om uit te kiezen. Ook heeft de woning een zolder.

Braeburn Hoek in het kort

  • Prijs vanaf € 308.500,- VON
  • Woonoppervlak van 108 tot 127 m²
  • De berging heeft een oppervlak van circa 6 m²
  • Perceel van 121 m2 tot 208 m²
  • Tuingerichte woonkamer met mogelijkheid voor trapkast en uitbouw
  • 2 of 3 slaapkamers en een vaste trap naar de open zolderverdieping
  • Standaard met complete badkamer en toilet
  • Gasloos (warmtepomp) en Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG)

BEGANE GROND
plattegrond is niet op schaal

EERSTE VERDIEPING
plattegrond is niet op schaal

TWEEDE VERDIEPING
plattegrond is niet op schaal