De voordelen van een nieuwbouwwoning van Van Wijnen

Wie een nieuwbouwwoning koopt, profiteert van veel voordelen. En niet alleen financieel. Een woning van Van Wijnen biedt je daar bovenop nog een aantal extra voordelen. We hebben ze voor je op een rij gezet.

nauwelijks onderhoud
Het mooie van een nieuwbouwwoning is dat je je als koper voorlopig niet druk hoeft te maken over onderhoud. Omdat alles nog nieuw is, heb je de eerste jaren geen of nauwelijks onderhoud. Dit scheelt geld, inspanning en tijd.

minder kosten
Je bespaart vele euro’s als je voor nieuwbouw kiest. Nieuwbouw wordt vrij op naam geleverd. Let op: bij vrij op naam moet je wel als koper de notariskosten voor de hypotheekakte en de afsluitkosten van de hypotheek zelf betalen. Voordeel van nieuwbouw is verder dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan zoals oud leidingwerk, houtrot of andere ellende.

veilig
Nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Je toekomstige woning is daarom uitgerust met kwalitatief uitstekend hang- en sluitwerk, en standaard voorzien van rookmelders. Veiligheid voorop!

eigen inrichting
Jij bent de eerste bewoner van de woning, waardoor je de woning volledig naar eigen smaak kan inrichten. Denk bijvoorbeeld aan de vloeren, de wandafwerking en de keuken.

energiezuinig
Nieuwbouw is vaak voorzien van energielabel A. Je spiksplinternieuwe huis is goed geïsoleerd en daarmee energiezuinig. Dat scheelt elke maand weer onnodige stookkosten. En het geeft een hoop wooncomfort. Door de vloerverwarming word de warmte gelijk verdeeld in de woning, is je woning sneller warm en kun je minder last hebben van allergieën door stofdeeltjes.