appelhoek

Prachtig wonen in Alphen

Het kopen van een woning is een belangrijke beslissing, een echt levensmoment. Een dergelijke beslissing neem je niet elk jaar. Daar gaat veel wikken en wegen aan vooraf. Wat zijn je wensen? Is het financieel haalbaar? En waar dan precies?

Het antwoord op die vragen heet Appelhoek in Alphen, Gelderland. Daar realiseert Van Wijnen een fraai nieuwbouwplan met meer keuzevrijheid en zeggenschap. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van de woningen. In dit project doen we dat voornamelijk samen met jou. In je woning wil je thuis zijn, je comfortabel voelen. Wij zetten onze kennis van zaken, onze ruime ervaring en sterke organisatie in voor jouw optimale woongenot. Koop jij een woning in Appelhoek, dan betrekken wij jou graag bij de ontwikkeling.

Spreekt onze visie op wonen en nieuwbouw jou aan? 15 september a.s. is de Start Verkoop!

Donderdag 15 september 2022

Zet donderdag 15 september in je agenda! Vanaf die dag is inschrijven voor een woning in Appelhoek mogelijk. Bereid je goed voor en laat alvast een financiële verklaring opstellen door een erkend financieel adviseur. Heb je hierover vragen, dan kun je terecht bij de makelaar. Eventueel kan jouw financieel adviseur ook gebruik maken van het Model financiële check die je hier kunt downloaden.

Woningtypen en vrije kavels
In Appelhoek worden 22 grondgebonden woningen gerealiseerd en is ruimte voor 4 vrije kavels. De woningen zijn verdeeld in 3 typen en bestaan uit tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen.

22 woningen

4 vrije kavels

vrij keuze

woningen

hier is het vrij

en open

Fijn Wonen

Veel meer zeggenschap over jouw woning
Het Fijn Wonen-concept zorgt ervoor dat jij als koper jouw unieke woning samenstelt tegen de kosten van een projectmatig gebouwde woning. We koppelen jouw wensen aan onze kennis en ervaring op het gebied van woningontwikkeling.

Meer info

Wonen in Appelhoek, zie je het al voor je?
Schrijf je hieronder in!

We helpen je graag verder!

Hans Janssen Garantiemakelaars
St. Canisiussingel 19 H
6511 TE Nijmegen
www.hansjanssennijmegen.nl